Skip to main content Skip to main navigation menu Skip to site footer
Header Revista
  • About us
    • Scope
    • Frequency of publication and language
    • Evaluation process
    • Publishing institution
    • History
    • Indezation
    • Contact
  • Issues
    • Now
    • Archives
  • Teams
    • Editorial
    • Section editors
    • Comité científico
  • Policies and standards
    • Editorial policies and standards
    • Interoperability protocol
    • Open access
    • Gender policy
    • Licence
    • Digital preservation policy
    • Self-archiving policy
    • Communication, advertising and marketing policy
  • Authors
    • Authorship
    • Taxonomy
    • Evaluation process
  • Ethical principles
  • Sending
  • Notices
Search
  • Log in
  • Enter
  1. Home /
  2. Archives /
  3. Vol. 6 No. 16 (2019)

Vol. 6 No. 16 (2019)

					View Vol. 6 No. 16 (2019)
Published: 2019-04-10

Articles

  • Cocinar y comer: continuidades y rupturas en las representaciones sexogenéricas en publicidades de alimentos

    Mariángeles Camusso
    6-30
    • PDF (Spanish)
  • El saber histórico como recurso argumentativo en las etiquetas de vino

    Sandra Sánchez
    49 - 64
    • PDF (Spanish)
  • Apasionar al consumidor: la imagen en la divulgación online de la degustación de vinos

    Iris Viviana Bosio
    65 - 85
    • PDF (Spanish)
  • Hacia nuevas formas de comunicar los valores del vino: desde la autorregulación a las relaciones públicas y la responsabilidad social

    Rosa María Torres Valdés
    86 - 113
    • PDF (Spanish)
  • Ética y estética de la alimentación natural

    María Silvina Tatavitto
    114 - 138
    • PDF (Spanish)
  • Beber o no beber. Particularidades en la construcción del dispositivo enunciativo en el discurso publicitario de cervezas

    Bernardo Suárez
    31 - 48
    • PDF (Spanish)

issn

ISSN0719-4994

Language

  • English
  • Español
  • Português

Keywords

Most read articles
  • Agricultural Culture and Technological Civilization: Tarpuy and Artificial Intelligence in Coffee Disease Management
    79
  • Precise Agriculture Contributions to Sustainable Productivity: A Systematic Review
    56
  • Agroindustry in the Construction of the Social Fabric in Granada, Meta's Department, Colombia
    47
  • Case Study: Papaya Waste in Different Points of Sale in the Central Region of Veracruz, Mexico
    44
  • Pluriverse (Neo)Peasant: Knowledge and Care of the Wineries in Climate Vulnerability Scenarios in Chile
    40

Metrics

SCImago Journal & Country Rank

Indexations

Anti-plagiarism

RIVAR © 2025 | Esta obra está bajo una licencia Creative Commons
Consultas y sugerencias: pablo.lacoste@usach.cl
 
Dirección de Investigación Científica y Tecnológica
Vicerrectoría de Investigación, Desarrollo e Innovación
Universidad de Santiago de Chile
Avenida Alameda Libertador Bernardo O'Higgins 3363 - Estación Central - Santiago - Chile